1 topp, 3 antrekk

Slik styler du sesongens t-skjorte i merinoull

Det er en kunst å kle seg — spesielt i høst- og vinterhalvåret. Ofte skal det ikke mer enn en skarp vind til for å blåse bort alle våre antrekksambisjoner. Vi tenker mindre mote og mer varme. Høyest på agendaen er ønske om å beskytte marg og bein mot naturens nådeløse temperaturer.

Men selv når det sure høstværet herjer som verst er det fortsatt mulig å være kreativ i klesveien. Med merinoull innerst kan du holde både varmen og stilen denne sesongen. I år har nemlig Pierre Roberts skandinaviske designteam lansert en must-have t-skjorte i merinoull og det bærekraftige naturmaterialet Tencel®. Den er tynn nok til å brukes under bluser og skjorter, og varm nok til å verne mot nordiske værforhold. En lang passform hindrer at trøyen glipper i livet, mens litt ekstra lengde i ermet gir en beskyttende effekt på kjølige dager. Under finner du tre lette, freshe og moteriktige måter å style Pierre Roberts nye Wool T-Shirt på.

Til skjørtet

Ingenting slår sammensetningen av en stram topp og et skjørt som er høyt i livet. Prøv den mørkegrå utgaven av merinoull t-skjorten under et knelangt skinnskjørt i en av høstens it-farger (mosegrønn, cognac, eller burgunder). Sleng en oversized, sort cardigan over skuldrene og rund av med Pierre Roberts sorte 50 denier strømpebukser med transparente striper.

Til dressbuksen

For en litt mer uformell og uforutsigbar stil, bytt ut den tradisjonelle hvite skjorten med Pierre Roberts Wool T-Shirt neste gang du trekker frem dressbuksen. Sprit opp antrekket med et par statement smykker. Lange perlekjeder eller en tykk choker i gullbelagt metall vil vekke oppsikt i høstmørket og sette fokus på t-skjortens flatterende utringning.

Til blazeren

Bruk Pierre Roberts merinoull t-skjorte under en blazer i glattere stoff. De forskjellige lagene og kontrasten i materialene vil gjøre et ellers allminnelig jobbantrekket mye mer interessant. For et mer edgy uttrykk, våg deg ut på herretrenden ved å knyte et tynt silkeslips rundt halsen à la den ikoniske dress-looken til designeren Yves Saint Laurent.

Filter

Filter

Sorter