Faste tilbud

SHOP SMART. Alltid.

Lei av utvasket undertøy, hullete strømper og ensomme sokker? Fortvil ikke - vi har gjort det enkelt for deg å oppdatere undertøysgarderoben til hele familien. Her finner du alle våre faste tilbud samlet på ett sted.

 

Det lille under: 4 for 3 på truser

Har du en trusefavoritt? Noen er for små, noen er til fest, mens andre får bli med når du kryper under dynen. Det som er nærmest huden skal være behagelig og funksjonelt, men vi føler oss ekstra fine når undertøyet er nytt og pent. Sikre deg noen nye godbiter i undertøysskuffen så slipper du slitte kanter og flussete blonder.

Her får du 4 for 3 på truser til dame. Du får også 4 for 3 på sesongens barnetruser.

 

Singel sokk søker partner: 5 for 250

Legg omtake i valg av sokker og dine føtter vil takke deg. Om vinteren er det lurt å investere i gode ullsokker, de holder føttene varme og tørre. Om sommeren er bomull eller modal gode naturlige alternativ som puster og hindrer at huden på føttene blir klam.

Vi er overbevist om at vaskemaskinen spiser sokkene våre. Hvis du blir du grå i håret av å lete etter sokker på rømmen og har skuffen er full av single, hullete sokker så er det på tide å investere i noen nye par. Holder du deg til en farge så gjør det ikke noe om en eller to kommer på avveie, alle sokkene matcher uansett!

fem par damesokker for 250 kroner eller fem par herresokker for 250 kroner.

 

Se våre sokkeregler for menn!

 

Bli kvitt alle sinlge, hullete sokker og fyll opp lageret med friske par. Vi gir deg 5 for 250 kroner.

Good night - sleep tights: 4 for 3 på strømpebukser

Hvis du har tykke strømpebukser i skuffen så er det enklere å bruke kjoler og skjørt i vinterhalvåret og du får mer ut av garderoben din. Strømpebukser i ulike farger og mønster er også en lettvint måte å skape varisjon i hverdagen, mens et par statement tights kan forvandle et ellers enkelt antrekk.

Det er på tide å si god natt til hullete strømpebukser. Fyll opp skuffene, så er du alltid rustet og klar. Her får du 4 for 3 på strømpebukser til dame.

Slik velger du riktig strømpebukse til alle anledninger.

 

Bargains for boys: 4 for 3 på boxere

Gå for kvalitet innerst til ytterst: gode boxere skal sitte godt, være komfortable og se bra ut. I Pierre Robert skiller vi på boxere til trening og hverdags - og det med hensikt. Treningsboxere i mikrofiber er behandlet med MaxDry™ teknologi som fører fukt bortfra huden og tørker raskt. Hverdagsboxerne er laget i pustende bomull med en rekke detaljer som gjør dem mer komfortable.

Hvis det er på tide renske skuffen for flussete vaskedagboxere så finner du 4 for 3 på alle herreboksere her.

 

Alt kan repeteres - gjenvinn!

Gamle sokker, strømpebukser og gammelt undertøy kan gjenvinnes - og skal ikke i restavfallet. Legg dem i egen pose, merk den med "tekstilavfall/til gjenvinning" og lever den i nærmeste Fretex- eller Uff-container. Les mer om sortering av tekstilavfall.