Stories

Fra jobb til fest

3 tips til å bli festklar i en fei!

Det er aldri for tidlig å begynne å tenke på festsesongen. Før du vet ordet av det er det desember, og julebord, jentemiddager og andre festligheter skal plottes inn i kalenderen. Men selv om planene legges tidlig kan du fortsatt risikere å jobbe overtid på julebordsdagen. Da er det lurt å ha festantrekket klart, slik at du kan komme deg fra kontoret til festlokalet fortest mulig.

 

Pierre Robert trenings-BH og truse i ull, Sport Collection Wool AW16.

1. Vil du bli festklar i en fei er det først og fremst viktig å velge riktig strømpebukse. Du vet hva som skjer når du drar på deg nylonstrømpa litt for fort? Vipps, så har den revnet og du har ikke annet valg enn å gå strømpeløs i desember-kulda.

I år er dette dilemmaet lett å unngå. Pierre Roberts Thin Wool Tights er tynnere og mer raffinert enn vanlige, tykke ullstrømpebukser og egner seg dermed perfekt til både hverdags og fest. Bruk den under jobbantrekket, så slipper du både å skifte og fryse.

 

2. Når du har dårlig tid er ingenting mer stressende enn et komplisert antrekk, så hold det enkelt! Styr unna bluser som må strykes og kjoler med utallige små knapper. En topp med stram hals kan fort ødelegge frisyren når den skal tres over hodet, og er du avhengig av at noen hjelper deg med å feste armbåndene, kan det være lurt å revurdere tilbehøret, i tilfelle du er den eneste som sitter igjen på kontoret.

3. Kamufler julebordskjolen under en stor, deilig strikkegenser når du er på jobb. Når arbeidsdagen er over er det bare å legge genseren igjen på stolen og bytte ut jobbskoene med et par party-pumps.