Pierre Robert trenings-BH i mulesingfri merinoull 2016 - Sport Collection Wool

Stories

Derfor bør du bruke
BH og truse i ull

Bruker du fortsatt truse og BH i bomull under ullundertøyet?
Det kan hemme effekten.

De fleste av oss vet at vi bør gå med ull innerst om vinteren, men helt innerst ender mange med truse og BH i bomull/syntet. Hvorfor ikke ull? Først og fremst – glem bestemors gamle ullunderbukser. Dagens truser og BHer i merinoull stikker ikke, og er tynne og myke med god elastisitet og flatterende farger og passform.

Pierre Robert treningsull - Ull BH og tights i merinoull - Sport Collection Wool AW16

Ullundertøy bør brukes rett på huden, derfor bør også BH og truse være i ull.

Ull har helt unike egenskaper som gjør det svært godt egnet til undertøy. Det regulerer temperaturen og er varmeisolerende i kulde. Det fører fukt bort fra huden slik at du ikke føler deg klam eller begynner å fryse, og det har selvrensende og bakteriehemmende egenskaper som hindrer lukt og gjør at du kan bruke plaggene lengre mellom hver vask.

For å dra nytte av ullundertøy må det imidlertid brukes rett på huden. De gode kvalitetene vil bli hemmet hvis du har et mellomlag med BH og truse i bomull eller syntetiske materialer. Hvis du blir svett vil bomull trekke til seg fuktighet og føles våt og kald mot huden.

 

NÅR PASSER DET Å BRUKE TRUSE OG BH I ULL?

 

Pierre Robert trenings-BH og truse i ull, Sport Collection Wool AW16.

1. På fottur om høsten/våren

2. I snøen, særlig hvis du veksler mellom aktivitet og sitting i snøen/rastepauser som ved for eksempel aking.

3. I skibakken; det er et kjent fenomen at man blir svett på veien ned, og fryser på veien opp. Undertøy i ull luner, holder deg tørr, og isolerer mot kalde stolheiser.

4. Til hverdags! Ull føles behagelig i de fleste situasjoner, og Pierre Roberts ullundertøy er fint nok til å bruke under hverdagsantrekket.

PS – en BH i ull er ekstra fin til gravide og ammende! Ull føles lunt og mykt og kan forebygge brystbetennelse.

Filter

Filter

Sorter