Alle Pierre Robert plagg utvikles av vårt Skandinaviske designteam i Oslo.

OM VÅRT DESIGN

Designet for din hverdag

 

Vi mener det er mulig å se bra ut og samtidig kle seg behagelig. Pierre Robert er skreddersydd for en skandinavisk livsstil, og det stiller høye krav. Materialene skal være av høy kvalitet, passformen skal være perfekt, og plaggene skal være stilrene og tidsriktige - men komfortable nok for en hektisk hverdag.

Alle våre plagg designes og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo.

Våre kolleksjoner følger det rådende trendbildet, og oppdateres hver sesong. Vi har likevel vår skandinaviske minimalisme i bunn og legger vekt på rene linjer og enkle, flatterende snitt i gode materialer.

Alle våre plagg designes og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo. Teamet består av sjefsdesigner Jorunn Heggdal, Bente Helstrøm og tilknyttede frilansere. På hvert plagg inngår også en innkjøper og en produktsjef.

Vi bruker lang tid i utvikling av et nytt Pierre Robert-plagg. Plaggene blir testet i ulike materialkomposisjoner og farger, i tett samarbeid med våre kunnskapsrike leverandører. Materialene skal føles myke mot huden, og skal prestere høyt på aktuelle funksjonelle egenskaper som for eksempel fukttransport og elastisitet.

I tillegg til å se og føles bra ut, mener vi at klær må tilfredsstille bærekraftige hensyn, og Pierre Robert har blant annet strenge retningslinjer for kjemikaliebruk. Vi legger også stor vekt på dyrevelferd i ullproduksjon og kjøper kun sertifisert mulesingfri ull.

Før de lanseres på markedet blir alle Pierre Robert plagg testet på en rekke ulike personer. Testing og justering underveis hjelper oss å finne frem til den beste passformen og riktige mål innenfor hver størrelse. Vi ønsker at våre klær skal kunne brukes av flest mulig. Alle er forskjellige, men vi vet at nordiske kvinner, menn og barn ofte er litt høyere og større i størrelsen enn lengre sør i Europa. Nordiske kvinner legger også større vekt på komfort og funksjon, og vi er opptatt av at våre plagg skal sitte godt og være behagelig for alle. En størrelse spenner seg ganske langt i Pierre Robert, og tar høyde både for de som er litt små og litt store innenfor sin størrelse. Er du i tvil om hvilken størrelse du bør kjøpe kan du sjekke vår sizeguide, og finne din perfekte størrelse

.


 

 

OM VÅRE DESIGNERE

Jorunn Heggdal - Design Manager i Pierre Robert

JORUNN HEGGDAL:
DESIGN MANAGER

 

Som barn tegnet Jorunn klær til papirdukker, og på gymnaset ble mattetimene brukt til å tegne moteskisser. Nå er hun sjefsdesigner for Pierre Robert.

LES MER

 

 

Bente Helstrøm - Designer i Pierre Robert

BENTE HELSTRØM:
DESIGNER

 

Nesten alle barn i Norge eier undertøy designet av Bente. De fleste av mønstrene - roboter, sjømonstre, hjerter og skriblerier, tegner Bente for hånd.

LES MER

 

 

 

 

Filter

Filter

Sorter