Pierre Robert blondeundertøy

9 GRUNNER TIL Å GÅ TIL INNKJØP AV BLONDEUNDERTØY

Ingenting er bedre enn blonder når du vil føle deg fin innerst til ytterst. Men du trenger ikke vente til Valentinesdagen for å unne deg undertøy med det lille ekstra. I Pierre Roberts nye Soft Lace kolleksjon finner du blondeundertøy som bryter reglene. Det er faktisk behagelig nok til å brukes hver dag! Fortsatt i tvil? Her er ni gode grunner du slipper å spare blondeundertøyet vårt til spesielle anledninger.

1. Vårt nye blondeundertøy er designet med både mote og komfort i mente. Vi har jobbet med alt fra snitt til passform og plassering av sømmer for å sikre at kolleksjonen er like behagelig som den er fin å se på, sier Produktsjef i Pierre Robert, Jannikke Hannevik.

2. I motsetning til stive undertøysplagg som blir liggende i skuffen, benytter Soft Lace kolleksjonen seg av et blondemateriale som er ekstra mykt og elastisk.

3. Soft Lace Bra Top og Soft Lace Hipster er foret med myk modal, et stoff ofte brukt i sengetøy og morgenkåper, som er deilig mot huden.

4. Den lette foringen i Soft Lace Bra Top gir brystvortene ekstra beskyttelse, slik at de ikke synes gjennom stoffet.

5. Soft Lace Bra Top har en “flexible fit”; det vil si at stoffet er elastisk og skulderstroppene er justerbare. Ingen støpte kopper eller spiler begrenser passformen eller gnager inn i siden av brystene.

6. Soft Lace kolleksjonen kommer i fargevalgene Barley Black, Navy og Vanilla. Med klassiske og nøytrale farger som disse kan du mixe blondeundertøyet med andre plagg i vaskemaskinen uten å bekymre deg for det skal slippe farge.

7. Ingenting er bedre under en tynn bluse enn en BH som ikke synes. Soft Lace Bra Top i Vanilla er den perfekte BH-en å bruke under lyse overdeler som ellers ville krevd en camisole.

8. Et spesialdesignet snitt på Soft Lace Hipster gjør at trusen ikke kryper oppover.

9. Soft Lace Hipster og Soft Lace Cheeky gir ingen synlige trusekanter.