Stories

5 grunner til å oppdatere undertøysskuffen

Etter en lang vinter er ingenting bedre enn å bytte ut garderoben med lette sommerplagg i friske, energigivende farger. Og selv om tykke strikkegensere er de første til å finne veien tilbake til kjellerboden, skal du ikke undervurdere gleden av å gi undertøysskuffen et lite løft. Her er fem gode grunner til å la det gamle undertøyet gå i glemmeboka.

1. En lett bris kan være behagelig i sommervarmen. Men plutselig blir du utsatt for et uheldig vindpust som vipper opp kjolen og avslører undertøysvalget til alle og enhver. I slike tilfeller tipper vi du vil være takknemlig for en dekkende truse i en flatterende farge. La Pierre Roberts Cotton Boxer Lace i mint redde dagen.

2. Synlige trusekanter er aldri flatterende – spesielt ikke under en hvit bukse eller en inntilstittende penkjole. Med Pierre Roberts Invisible Hipster Lace unngår du dette problemet. Denne trusens unike kantavslutning gjør at den holder seg på plass, uten å være «nysgjerrig», og virker usynlig gjennom tynne materialer. Sommerens Invisible Hipster kolleksjon er tilført en myk og elastisk blondekant øverst — perfekt til dager der du ønsker det lille ekstra.

3. Hvis fargene på undertøyet ditt har falmet etter utallige vintervask, kan det være på tide å kvitte seg med de gamle, grå variantene.

Erstatt slitte, triste truser med spreke farger som får deg i godt humør og sender tankene til glade sommerdager.

4. Skal du tilbringe fellesferien på en strandpromenade? Da anbefaler vi at du fyller kofferten med nytt, fresht undertøy før du setter deg på flyet. Å få tak i nye truser i tropiske omgivelser kan være en utfordring, så det er nok en god idé å kjøpe inn noen ekstra i forkant.

5. Har du tenkt deg på festival i sommer? Da kan det være aktuelt med olabukser som er lave i livet — en perfekt anledning til å ta i bruk truser med blondekant. Et hint av en fargerik blondestrikk over buksekanten gir et tøft og lekent uttrykk. Pierre Roberts Invisible Hipster i Rose egner seg utmerket til festival-bruk.

Filter

Filter

Sorter