Stories

4 trinn til vår i klesskapet

1. Start med det opplagte - pakk bort boblejakker, vinterkåper og tykke ullgensere! Sørg for at klærne er rene og pakk dem gjerne i noe som puster, som en pappeske eller papirpose. Et godt kjerringråd mot møll er å legge ullplagg i avispapir. Avispapir kan også dyttes i smurte vinterstøveletter for å trekke til seg fukt fra innsiden.

2. Mindre vinterklær i skapet = mer plass og bedre oversikt! Nå kan du endelig se hva du har i skapet, og da det kan være greit med en liten opprydning. Husk at ingen tekstiler skal i restavfallet, selv ikke slitne og hullete sokker, strømpebukser og undertøy. Klær som ikke er egnet til gjenbruk kan legges i en egen pose og gis til Fretex for resirkulering.

3. Hva trenger du av nye sesongplagg? Lag en liste og prioriter. Investerer du i klassiske kvalitetsplagg så kan de brukes sesong etter sesong. Det er mer bærekraftig, billigere i lengden, og mer stilsikkert.

4. Sørg for å ha basegarderoben i orden. Til sommeren trenger du sokker som ikke synes og undertøy som tåler dagslys:

  • Fyll på med no-show sokker til sesongens sneakers og lave sommersko.
  • Skaff deg blondeundertøy, da gjør det ingenting om BH-stroppen titter frem under en ermeløs topp, tvert imot gir det antrekket en fin ekstradetalj.
  • En god t-shirt BH som gir naturlig form og har minimalt med sømmer er et må-ha under tynne t-skjorter. Pierre Roberts Soft Bra har i dyp skjæring perfekt for v-hals og skjorter med knapper.
  • Invisible-truser sparer deg for uflatterende trusekanter under tynne bukser og sommerskjørt.
  • Er det småkaldt, eller kvier du deg for å lufte vinterbeina for første gang? Hudfargede strømpebukser ikke det de engang var. Utratynne tights på 10 denier er «usynlige» og gir inntrykk av jevn, glatt og bar hud.

 

Filter

Filter

Sorter