Stories

1 topp
3 antrekk

Noen dager er det umulig å vite hva man skal ha på seg. Du stirrer oppgitt inn i et mørkt skap stappfullt av tykke gensere og delikate ulltopper som skal beskytte deg mot en kjølig norsk høstluft som siler ut varmen fra september-solen. Men sesongens må-ha baseplagg trenger ikke drepe antrekksinspirasjonen. Tvert imort. En enkel topp, som vår camisole i myk merinoull, kan by på flere spennende outfit-kombinasjoner. Bare se her.

1. Du har kanskje alltid tenkt at en ulltrøye skal brukes under andre plagg? Da bør du tenke om igjen. 90-tallsstilen er tilbake, og en camisole med spaghetti-stropper egner seg utmerket over en tynn, ribbestrikket turtleneck eller t-skjorte, hvis været tillater. Fullfør antrekket med et skjørt i semsket skinn. Brett både høyhalseren og camisolen ned i skjørtet og du har mestret moteverdenes hotteste trend.

2. Et kult antrekk er aldri for komplisert. Prøv vår camisole sammen med et par klassiske Levi’s bukser med litt høyde i livet. Kast en svart eller rød skinnjakke over skuldrene når vinden kommer krypende.

3. 90-tallets trender gjør, som sagt, comeback, og ingenting minner oss mer om en god gammeldags episode av FRIENDS enn magekorte gensere. Kombiner en croppet genser med vår camisole i myk merinoull. Du unngår gåsehud på magen samtidig som du slipper å føle deg som en tenåring igjen.